WRO2 – noua divizie de volane de la Onești a fost inaugurată oficial!

Luni, 6 martie 2017 a avut loc inaugurarea oficială a extensiei de la Onești a fabricii de volane a grupului Autoliv România. Evenimentul a avut loc în prezența autorităților locale, a reprezentanților managementului național și european Autoliv, a celor 96 de angajați dar și a reprezentanților presei locale. Ionel Fierbințeanu (Country Manager Autoliv) a afirmat faptul că Onești-ul a fost ales pentru construirea unei noi fabrici de volane deoarece acest oraș are un specific industrial, găsind aici oameni specializați, responsabili și dedicați, de la care se așteaptă rezultate apreciabile în timp relativ scurt.

Cu aceeași ocazie, Ioan Marin (Manager Autoliv Onești) a prezentat primul volan fabricat în această locație iar Dorin Căruțașu (Manager Autoliv Sfântu Gheorghe) și Frank Roussel (Vicepreședinte al Diviziei de Volane din Europa) au făcut o incursiune în ceea ce înseamnă divizia de volane pentru Autoliv: o îmbinare între știință și artă, între sisteme de siguranță și libertate de mișcare.

La final, autoritățile locale reprezentate de Nicolae Gnatiuc, primarul municipiului Onești și de un membru al Consiliului Județean Bacău și-au exprimat încrederea în viitorul acestei fabrici și susținerea pentru proiectul Autoliv în această zonă.