Peste 3,5 milioane de volane produse la Autoliv Sfântu Gheorghe

Compania Autoliv, cel mai important angajator care activează în județul Covasna, a anunțat că numărul volanelor produse de angajații acesteia la Sfântu Gheorghe a depășit recent 3,5 milioane. Doar în acest an, în fabrica din județul nostru au fost fabricate 944.009 volane pentru autoturisme marca Volkswagen, 198.049 volane pentru BMW, 171.564 volane pentru Mini Cooper și 38.219 volane pentru automobilele Volvo.

„Până astăzi, peste 3,5 milioane de volane de cea mai bună calitate au fost produse la Sfântu Gheorghe, de colegi minunați pentru care am toată considerația și cărora le mulțumesc. Am găsit în județul Covasna oameni muncitori, capabili, responsabili, care au ales să se implice trup și suflet, să facă eforturi deosebite și care au obținut rezultate remarcabile”, a declarat Ionel Fierbințeanu – Country Manager Autoliv România.

Cum planurile companiei suedeze în județul Covasna sunt de creștere a activității, 117 noi poziții au fost deschise pentru angajare. Printre posturile disponibile se numără cele de inginer calitate, tehnician mentenanță, stivuitorist, manipulant marfă, operator spumare, operator control final, operator carosare, operator turnătorie, operator pregătire piele, șef echipă turnătorie, șef de linie sau șef echipă turnătorie. Pentru toate aceste poziții se oferă calificare la locul de muncă.

Toți cei dornici să cunoască criteriile de angajare, dar și cum arată o zi de muncă la Autoliv sunt invitați să participe la Zilele Porților Deschis – Open Days Autoliv, pe 12 și 13 noiembrie. Pentru participare este necesară o înscriere prealabilă la telefon 0736888626.

Autoliv România a pornit activitatea în locația din Sfântu Gheorghe în prima parte a anului 2012, în prezent compania având aici peste 1.500 de angajaţi.